Pristupi CIAK Tools veleprodajnoj mreži. Ispuni prijavni formular!Ispuni sada!

O nama

O nama

CIAK TOOLS d.o.o. je hrvatska tvrtka koja je nastala spajanjem dviju vodećih tvrtki u distribuciji alata na području RH i regije Trgometal d.o.o. i DBH d.o.o.. Dio smo CIAK grupe koja je jedna od vodećih kompanija u regiji u distribuciji rezervnih dijelova, auto opreme i alata te je pionir ekološki osviještenog gospodarenja otpadom.

Sa ukupno 2.500 zaposlenih djelatnika u Hrvatskoj i regiji imamo snagu distribucije i usluge koju je teško nadmašiti. Svakodnevnom obukom djelatnika i proširenjem prodajnog programa želja nam je ponuditi Vam sve na jednom mjestu i iz prve ruke.

Godine uspješnog rada i više od 3000 zadovoljnih partnera postavilo nas je za jednog od vodećih hrvatskih distributera ručnih, električnih alata i pribora namijenjenih industriji i obrtništvu, a izgradnjom vlastite prodajne mreže u Splitu, Osijeku, Varaždinu i Rijeci naša je ponuda trgovcima i krajnjim kupcima dostupna na području cijele Hrvatske. Servisni centar u Zagrebu je ovlašten za servis nekoliko vrhunskih brandova alata, ali i svih ostalih električnih, baterijskih i benzinskih alata koji nam svakodnevno donose zadovoljni korisnici.

0

dana online kupovine

+
0

zadovoljnih partnera

+
0

proizvoda

+
0

zaposlenih

Naš novi Web shop

Široka ponuda obuhvaća preko 20.000 proizvoda iz kategorija profesionalnih alata, strojeva i pribora, vrtnih alata, ulja, baterija i ostalog Vama potrebnog za daljnju distribuciju i upotrebu.

Naš novi WEB shop je namijenjen poslovnim korisnicima, kreiran je prema najsuvremenijim standardima kako bi vama, našim kupcima osigurali što ugodnije iskustvo online kupnje.

Cilj nam je osigurati pouzdanu, ugodnu, jednostavnu online kupnju iza koje slijedi brza isporuka proizvoda do Vas.

Vaše zadovoljstvo naš je prioritet, stoga se nadamo da će iskustvo kupnje na CIAK TOOLS B2B web shopu ispuniti sva Vaša očekivanja.

CIAK TOOLS, sve na jednom mjestu!