Draper s iscrpnim katalogom ručnih, električnih i zračnih alata te širokom distribucijskom mrežom, Draper je jedan od najprisutnijih brendova alata u maloprodajnom sektoru Ujedinjenog Kraljevstva. S Core asortimanom koji zadovoljava zahtjeve svih, od početnika u izradi sam do stručnog korisnika, Draper Tools je pronašao široku primjenu u kućanstvima i profesionalnim radnim okruženjima otkako je tvrtku osnovao Bert Draper 1919. godine u području Kingstona na Temzi.

ISO 9001 Certificirana tvrtka, Draper se ponosi višestrukim procesima osiguranja kvalitete na kojima inzistira, osiguravajući da svi Draper alati zadovoljavaju međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti.

Uz standardnu ​​ponudu proizvoda Draper , koja je prikladna za obrtnike i kućne majstore, Draper također nudi ponudu ulazne razine Draper Redline i vrhunsku ponudu Draper Expert . To uključuje vrtne alate, električne alate i opsežan izbor alata za automobile, kao i veliki izbor ručnih alata i pribora. Draper je poznat po ponudi kvalitetnih alata po iznimno konkurentnoj cijeni, što je učinilo najboljim prodavačem popularne asortimane proizvoda kao što su Draper ključevi , Draper setovi nasadnih nasadnica , Draper kompleti alata i Draper zračni kompresori.

Filteri